Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 200 g (120 g) - LA BIO IDEA
    5,42 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,10 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,12 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka zielona w zalewie BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,59 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Groszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    11,97 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Groszek zielony w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,58 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Gruszki marynowane bezglutenowe BIO 500 g (300 g) - KOWALEWSKI
    11,90 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
    19,45 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    19,45 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Gruszki w zalewie korzennej 530 g (270 g) - KROKUS
    17,58 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
    16,20 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - TERRASANA
    15,82 zł
    |
na stronę