Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuGruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS20,01 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuGruszki w zalewie korzennej 530 g (270 g) - KROKUS18,08 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuImbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE16,67 zł|Producent: GINGER PEOPLE (przetwory z imbiru)
- Bez glutenuJabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS19,56 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruKapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA11,04 zł|Producent: BIO ORGANICA ITALIA (przetwory warzywne)