Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Truskawka 80 % BIO 260 g - BATOM
    29,43 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Truskawka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    24,70 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Truskawka 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    21,47 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Truskawki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    22,12 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    49,50 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - BATOM
    28,47 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,72 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Wiśnie i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,90 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Śliwka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,71 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
    12,68 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Żurawina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 260 g - SAD DANKÓW
    25,20 zł
    |
na stronę