Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Ogórki konserwowe kartuskie BIO 670 g (360 g) - RUNOLAND
    12,96 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,50 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Pychotka jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    13,60 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Słodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    11,87 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Słodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    12,63 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    14,44 zł
    |
na stronę