Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuTruskawka 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW21,47 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
- Bez glutenuBez cukruTruskawki i jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS22,12 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuŻurawina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 260 g - SAD DANKÓW25,20 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)