Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    7,73 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    10,15 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,44 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,44 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,44 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Sos z żółtych pomidorów z kurkumą bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    8,97 zł
    |
na stronę