Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruKoncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE7,73 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruKoncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE10,15 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruMusztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,44 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruMusztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,44 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruMusztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,44 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuSos z żółtych pomidorów z kurkumą bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE8,97 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)