Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    11,74 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Buraczki wiórki bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,32 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,76 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Cytryna w syropie z miodem BIO 220 g - KAMIONNA
    13,21 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g - BATOM
    16,03 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,62 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    17,62 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    17,82 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Dżem imbirowy BIO 240 g - GINGER PEOPLE
    18,60 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,04 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
na stronę