Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuKonfitura z czarnej porzeczki 320 g - KROKUS14,35 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuKonfitura z leśnych jeżyn 320 g - KROKUS18,14 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruKukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO14,69 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuMajonez jajeczny BIO 370 ml - BIO BANDITS15,43 zł|Producent: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)