Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Agrest 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Agrest 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  2. Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,84 zł
    |
  3. Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
  4. Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,07 zł
    |
  5. Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,71 zł
    |
  6. Śliwka - jabłko - gruszka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwka - jabłko - gruszka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW
    20,84 zł
    |
  7. Świdośliwa 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    Bez glutenu
    Świdośliwa 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,98 zł
    |
na stronę