Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bioallo marynata - grzyby boczniak w delikatnej zalewie BIO 180 g - ORGANICHOUSE
    21,50 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - BATOM
    30,23 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    25,60 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Cytryna z imbirem bezglutenowa 295 g - ZDROWA MICHA
    30,32 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukru BIO 260 g - BATOM
    24,74 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,87 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    25,60 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,87 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Karczochy w oleju BIO 280 g - BIO PLANET
    22,14 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    23,65 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Ketchup słodzony syropem z agawy bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    26,02 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Ketchup z curry bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    23,01 zł
    |
Strona
na stronę