Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBioallo marynata - grzyby boczniak w delikatnej zalewie BIO 180 g - ORGANICHOUSE21,50 zł|Producent: ORGANICHOUSE (bionelki, daktyle, kremy daktylowe)
- Bez glutenuBorówka amerykańska 80 % BIO 260 g - BATOM30,23 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Bez glutenuBorówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW25,60 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
- Bez glutenuBez cukruCzarna porzeczka 100 % bez dodatku cukru BIO 260 g - BATOM24,74 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Bez glutenuKetchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO23,65 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Bez glutenuKetchup słodzony syropem z agawy bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO26,02 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Bez glutenuKetchup z curry bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO23,01 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)