Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,67 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    21,29 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Karczochy w oleju BIO 280 g - BIO PLANET
    22,07 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 500 ml - BIO ZENTRALE (BIOKIDS)
    22,36 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Konfitura poziomkowa 320 g - KROKUS
    30,84 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Konfitura z płatków róży BIO 180 g - DARY NATURY
    31,35 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Malina 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Malina 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Malina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
Strona
na stronę