Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Borowik marynowany BIO 300 g - RUNOLAND
    33,09 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Podgrzybek marynowany 360 g (220 g) - KROKUS
    33,84 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory pelati BIO 2,5 kg - HORECA (ALCE NERO)
    41,81 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Pomidory suszone w oliwie BIO 330 g - ALCE NERO
    35,26 zł
    |
na stronę