Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruCarpaccio z czarnej trufli letniej BIO 50 g - SACCHI TARTUFI49,68 zł|Producent: SACCHI TARTUFI (pasty, sosy, oliwy truflowe)
- Bez glutenuKonfitura z płatków róży 220 g - POLSKA RÓŻA45,38 zł|Producent: POLSKA RÓŻA (soki owocowe, syropy, shoty)
- Bez glutenuKurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS48,09 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)