Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruCiecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA6,28 zł|Producent: NATURAVENA BIO
- Bez glutenuBez cukruKoncentrat pomidorowy 22 % BIO 70 g - LA BIO IDEA5,46 zł|Producent: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)