Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruCiecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA7,11 zł|Producent: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Bez glutenuBez cukruFasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN6,47 zł|Producent: AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne)
- Bez glutenuBez cukruFasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA7,11 zł|Producent: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Bez glutenuBez cukruFasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA6,80 zł|Producent: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Bez glutenuBez cukruKukurydza słodka w zalewie BIO 200 g (140 g) - AMAIZIN6,67 zł|Producent: AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne)