Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,11 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    6,47 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,11 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,80 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    7,16 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kukurydza słodka w zalewie BIO 200 g (140 g) - AMAIZIN
    6,67 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,60 zł
    |
na stronę