Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    6,56 zł
    |
  2. Kukurydza słodka w zalewie BIO 200 g (140 g) - AMAIZIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Kukurydza słodka w zalewie BIO 200 g (140 g) - AMAIZIN
    6,67 zł
    |
  3. Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,60 zł
    |
na stronę