Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    Bez glutenu
    Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    9,37 zł
    |
  2. Musztarda ostra BIO 170 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    Bez glutenu
    Musztarda ostra BIO 170 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    8,83 zł
    |
  3. Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    Bez glutenu
    Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    8,83 zł
    |
na stronę