Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Musztarda miodowa BIO 200 g - DARY NATURY
    Bez glutenu
    Musztarda miodowa BIO 200 g - DARY NATURY
    9,83 zł
    |
  2. Przecier z portulaki BIO 270 g - DARY NATURY
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z portulaki BIO 270 g - DARY NATURY
    10,32 zł
    |
na stronę