Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuAnanas kawałki w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS13,98 zł|Producent: AARTS (owoce i warzywa w zalewie)
- Bez glutenuBrzoskwinie plastry w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS15,26 zł|Producent: AARTS (owoce i warzywa w zalewie)
- Bez glutenuBez cukruSzparagi białe w zalewie BIO 280 g (160 g) (SŁOIK) - AARTS17,37 zł|Producent: AARTS (owoce i warzywa w zalewie)