Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuMus jagodowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS18,60 zł|Producent: ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)
- Bez glutenuMus malinowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS18,85 zł|Producent: ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)
- Bez glutenuMus truskawkowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS18,40 zł|Producent: ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)
- Bez glutenuMus z mango (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS17,44 zł|Producent: ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)