Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) - AMAIZIN
    7,86 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos do taco pikantny bezglutenowy BIO 220 g - AMAIZIN
    11,42 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos do taco łagodny bezglutenowy BIO 220 g - AMAIZIN
    11,42 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    11,23 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Sos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    9,66 zł
    |
na stronę