Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g - BATOM
    16,03 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Malina 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła śliwkowe BIO 340 g - BATOM
    27,06 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Truskawka 80 % BIO 260 g - BATOM
    27,57 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
na stronę