Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuCytryna z imbirem w syropie BIO 220 g - BATOM16,03 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Bez glutenuBez cukruCzarna porzeczka 100 % bez dodatku cukrów BIO 260 g - BATOM25,59 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Bez glutenuBez cukruPowidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM27,57 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)