Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIO FOOD
    9,93 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 30 % bezglutenowy BIO 200 g - BIO FOOD
    11,87 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ogórki kiszone bezglutenowe BIO 760 g (560 g) - BIO FOOD
    13,71 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIO FOOD
    12,88 zł
    |
na stronę