Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Ketchup pikantny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    23,13 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Ketchup słodzony syropem z agawy bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    25,46 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Ketchup z curry bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    22,51 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Ketchup łagodny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO
    23,13 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Majonez delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
    15,04 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Musztarda dla dzieci bezglutenowa BIO 200 ml - BYODO
    14,91 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda francuska bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    12,11 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Musztarda paprykowa grill & fondue bezglutenowa BIO 200 ml - BYODO
    14,91 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 200 ml - BYODO
    11,47 zł
    |
na stronę