Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuKetchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO18,66 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Bez glutenuKetchup łagodny bezglutenowy BIO 500 ml - BYODO21,30 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)