Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruOliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 350 g (170 g) - CAMPOMAR NATURE11,74 zł|Producent: CAMPOMAR NATURE (oliwki, oliwa, miód)
- Bez glutenuBez cukruPapryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 350 g (130 g) - CAMPOMAR NATURE11,93 zł|Producent: CAMPOMAR NATURE (oliwki, oliwa, miód)