Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 350 g (170 g) - CAMPOMAR NATURE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 350 g (170 g) - CAMPOMAR NATURE
    11,74 zł
    |
  2. Papryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 350 g (130 g) - CAMPOMAR NATURE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Papryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 350 g (130 g) - CAMPOMAR NATURE
    11,93 zł
    |
na stronę