Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Gruszki w zalewie korzennej 530 g (270 g) - KROKUS
    18,08 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,26 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,62 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    14,05 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    21,29 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Konfitura jagodowa 320 g - KROKUS
    18,14 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Konfitura malinowa 320 g - KROKUS
    18,08 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Konfitura morelowa 320 g - KROKUS
    15,58 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Konfitura poziomkowa 320 g - KROKUS
    30,84 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Konfitura truskawkowa 320 g - KROKUS
    15,65 zł
    |
na stronę