Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Buraczki domowe z chrzanem 480 g - LUNIAK
    8,96 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Buraczki tarte domowe 480 g - LUNIAK
    8,14 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Buraczki wiórki 430 g - LUNIAK
    8,59 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Chrzan extra wieluński 230 g - LUNIAK
    8,59 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Kapusta kiszona lwowska 520 g (400 g) - LUNIAK
    8,41 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Musztarda wieluńska delikatesowa 240 g - LUNIAK
    7,15 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Ogórki konserwowe z czosnkiem 680 g (350 g) - LUNIAK
    9,69 zł
    |
na stronę