Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki czarne kalamata z pestką w zalewie BIO 300 g (170 g) - NEFELI
    13,60 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki mix bez pestek w zalewie BIO 295 g (140 g) – NEFELI
    13,07 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 295 g (140 g) - NEFELI
    11,40 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki zielone z pestką w zalewie BIO 300 g (165 g) - NEFELI
    11,93 zł
    |
na stronę