Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruOliwki czarne kalamata z pestką w zalewie BIO 300 g (170 g) - NEFELI13,60 zł|Producent: NEFELI (oliwki)
- Bez glutenuBez cukruOliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 295 g (140 g) - NEFELI11,40 zł|Producent: NEFELI (oliwki)