Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ketchup dla dzieci tiger bez dodatku cukrów BIO 450 ml - RAPUNZEL
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Ketchup dla dzieci tiger bez dodatku cukrów BIO 450 ml - RAPUNZEL
    21,50 zł
    |
  2. Soja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Soja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL
    10,71 zł
    |
na stronę