Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBorówka do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND12,04 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuBez cukruKapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND8,78 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuBez cukruKapusta kiszona z marchewką BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND8,91 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuSłodka przekąska jagoda BIO 200 g - RUNOLAND12,63 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuSłodka przekąska truskawka BIO 200 g - RUNOLAND12,63 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)