Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    10,49 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - VITALIANA
    12,56 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g)- VITALIANA
    13,41 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    5,72 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory podsuszone w oleju BIO 190 g - VITALIANA
    16,94 zł
    |
na stronę