Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    Bez glutenu
    Kurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS
    48,09 zł
    |
  2. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    48,78 zł
    |
na stronę