Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuKonfitura z czarnej porzeczki 320 g - KROKUS14,35 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuKonfitura z leśnych jeżyn 320 g - KROKUS18,14 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuKonfitura z płatków róży 220 g - POLSKA RÓŻA45,38 zł|Producent: POLSKA RÓŻA (soki owocowe, syropy, shoty)
- Bez glutenuKonfitura z płatków róży 330 g - POLSKA RÓŻA50,52 zł|Producent: POLSKA RÓŻA (soki owocowe, syropy, shoty)
- Bez glutenuBez cukruKukurydza słodka w zalewie BIO (2 szt.) (320 g) (280 g) - ALCE NERO14,69 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruKukurydza słodka w zalewie BIO 200 g (140 g) - AMAIZIN6,67 zł|Producent: AMAIZIN (napoje kokosowe, tortilla, chipsy, inne)