Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruKukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET9,30 zł|Producent: BIO PLANET - seria INNE
- Bez glutenuKurka marynowana bezglutenowa 360 g (160 g) - KROKUS48,09 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuMajonez delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO16,09 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Bez glutenuBez cukruMajonez jajeczny bez cukru BIO 370 ml - BIO BANDITS15,43 zł|Producent: BIO BANDITS (dressingi, sosy, majonezy)
- Bez glutenuBez cukruMajonez jajeczny BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS17,09 zł|Producent: LA CUISINE D'AUTREFOIS (majonezy, musztardy)
- Bez glutenuMalina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW26,48 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
- Bez glutenuMarchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET7,88 zł|Producent: BIO PLANET - seria INNE