Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Pomidory bez skóry BIO 2,5 kg - HORECA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory bez skóry BIO 2,5 kg - HORECA
    39,75 zł
    |
  2. Pomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)
    41,81 zł
    |
  3. Umeboshi (morele japońskie kiszone) 250 g - TERRASANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) 250 g - TERRASANA
    39,11 zł
    |
  4. Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
    41,42 zł
    |
na stronę