Przyprawy ekologiczne
Przygotowanie potrawy ekologicznej wiąże się z koniecznością użycia ekologicznych komponentów. Nie można zapominać w takim przypadku o przyprawach. Zastosowanie produktów z upraw ekologicznych gwarantuje pewność niedostarczania do organizmu ani miligrama środków sztucznych.
- Bez glutenuBez cukruMiso genmai (pasta z soi i ryżu brązowego) BIO 350 g - TERRASANA41,69 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez cukruMiso hatcho (pasta sojowa z jęczmieniem) BIO 300 g - LIMA31,91 zł|Producent: LIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
- Bez cukruMiso mugi (pasta z soi i jęczmienia) BIO 350 g - TERRASANA43,38 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez glutenuBez cukruMiso shiro (pasta z ryżu i soi) BIO 300 g - LIMA40,89 zł|Producent: LIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
- Bez glutenuBez cukruMiso shiro białe (pasta z ryżu i soi) bezglutenowe BIO 200 g - DANIVAL31,85 zł|Producent: DANIVAL (miso, kasztany jadalne)
- Bez glutenuBez cukruNatka pietruszki suszona BIO 20 g - DARY NATURY5,51 zł|Producent: DARY NATURY - przyprawy i zioła