Ravioli z serem i szpinakiem BIO 250 g - D`ANGELO

14,88 zł
W magazynie

Ravioli z serem i szpinakiem BIO 250 g D'ANGELO - idealne połączenie smaków i składników ekologicznych. Proste w przygotowaniu, doskonałe na obiad dla 2-3 osób. Po prostu gotuj i smakuj! #zakreconysloik

Ravioli z serem i szpinakiem BIO 250 g - D`ANGELO jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): SER* (50 %) (RICOTTA* (25 %), SER górski* (20 %), SER owczy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, płatki ziemniaczane*, suszony szpinak* (6 %), olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (czosnek*, bazylia*, pieprz*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo - szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1301 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN4005496224059
Waga całkowita (kg)0.300000
ProducentD'ANGELO (tortellini, makarony)
Adres producentaD'angelo pasta - werner-von-siemens-str. 39 - de-66793 saarwellingen
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)90
Rozszerzony opis

Ravioli z serem i szpinakiem BIO marki D'ANGELO to idealny wybór dla miłośników ekologicznych i smacznych dań. Produkowane w Niemczech, ten produkt żywnościowy otrzymał certyfikat ekologiczny, co świadczy o wysokiej jakości składnikach użytych do jego produkcji. Delikatne ciasto makaronowe wypełnione serem ricotta, serem górskim i szpinakiem zachwyci każde podniebienie. Nie zawiera on dodanego cukru, co sprawia, że jest idealnym wyborem dla osób dążących do zdrowszego trybu życia. To wegetariańska propozycja, która zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy. Łatwe w przygotowaniu - wystarczy gotować w osolonej wodzie przez 12-15 minut i podać. Spróbuj teraz i przekonaj się, jak pyszny i wartościowy może być zdrowy posiłek!

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: