Skórka cytryny mix bezglutenowa BIO 9 g - BIOVEGAN

5,90 zł
W magazynie

Skórka cytryny mix bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 9 g to pyszny dodatek do ciast, deserów, sosów i napojów. Wyprodukowana we Włoszech przez BIOVEGAN, mieszanka liofilizowanych i suszonych skórek z cytryny zawiera wysoką zawartość błonnika pokarmowego. Bez glutenu, bez cukru i certyfikowana jako ekologiczna. Przechowuj w suchym miejscu, z daleka od ciepła. #zakreconysloik

Skórka cytryny mix bezglutenowa BIO 9 g - BIOVEGAN jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
58 % liofilizowana skórka z cytryny*, 39 % suszona skórka z cytryny*, olejek cytrynowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z cytryny. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Doskonały dodatek do ciasta, deserów, sosów i napojów.
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1113 kJ/266 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 23 g
Błonnik: 34 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN4005394116111
Waga całkowita (kg)0.020000
ProducentBIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)
Adres producentaBiovegan gmbh, biovegan allee 1, 56579 bonefeld
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)180
Kraj pochodzenia składnikówWłochy
Rozszerzony opis

Skórka cytryny mix bezglutenowa BIO 9 g - BIOVEGAN to wyjątkowy produkt żywnościowy, który sprawi, że Twoje potrawy nabiorą niepowtarzalnego aromatu i smaku. Wyprodukowany przez renomowaną firmę BIOVEGAN, składający się z liofilizowanych i suszonych skórek cytrynowych, produkt jest doskonałym dodatkiem do ciast, deserów, sosów i napojów.

Główną zaletą tego produktu jest wysoka zawartość błonnika pokarmowego, który jest korzystny dla zdrowia przewodu pokarmowego. Dodatkowo, skórka cytryny jest bogata w naturalne olejki eteryczne, które mają właściwości przeciwbakteryjne i przeciwzapalne.

Skórka cytryny mix bezglutenowa BIO 9 g spełnia najwyższe standardy jakości, co potwierdza certyfikat ekologiczny. Jest wyprodukowana we Włoszech, a producent dba o to, aby surowce pochodziły z ekologicznych źródeł.

Opakowanie produktu jest tak zaprojektowane, aby zapewnić długą trwałość i świeżość skórek cytryny. Skórki zostały pakowane w atmosferze ochronnej, co minimalizuje utratę wartości odżywczych.

Wartość odżywcza skórki cytryny mix bezglutenowej BIO 9 g jest imponująca. Zawiera tylko 1,1 g tłuszczu, przy bogatym zestawie składników odżywczych, takich jak błonnik (34 g) i białko (6,1 g).

Przechowywanie produktu jest bardzo proste - należy go przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.

Skórka cytryny mix bezglutenowa BIO 9 g - BIOVEGAN to niezwykły produkt żywnościowy, który nie tylko doskonale smakuje, ale także przyczynia się do Twojego zdrowia. Wykorzystaj go do przygotowania ulubionych potraw i ciesz się ich wyjątkowym aromatem i smakiem.

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: