Sos pieprzowy do steków bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
Odkryj Sos pieprzowy do steków BIO od BYODO! Pikantna nutka świeżo zmielonego pieprzu Kampot i Malabar to idealny dodatek do mięs i warzyw. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, olej rzepakowy*, surowy cukier trzcinowy*, ocet winny biały*, skrobia kukurydziana*, sól kamienna, chrzan*, pieprz czarny* (1 %), białko bobu*, koncentrat soku z cytryny*, ekstrakty ziołowe*, białko ryżowe*, przyprawy*, substancja zagęszczająca: guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos charakteryzuje się pikantną, pieprzną nutą i jednocześnie przyjemną świeżością - to zasługa wysokiej jakości, świeżo zmielonego pieprzu Kampot i Malabar. Sos ten nie tylko doskonale komponuje się z mięsem, ale ze względu na swoje warzywne właściwości świetnie nadaje się również do grillowanych warzyw lub pieczonych w piekarniku ziemniaków.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 990 kJ/240 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 6,1 g
Białko: 0,7 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4018462191507 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.460000 |
| Producent | BYODO (sosy, majonezy, musztardy) |
| Adres producenta | Byodo naturkost gmbh leisederstrasse 2 |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |