Sos sojowy shoyu łagodny BIO 250 ml - TERRASANA

25,00 zł
W magazynie

Sos sojowy shoyu łagodny BIO 250 ml - TERRASANA wytwarzany w Japonii to idealny dodatek kulinarny dla miłośników ekologicznej żywności. Produkowany przez renomowanego producenta TERRASANA, ten sos sojowy zawiera tylko naturalne składniki oraz posiada certyfikat bio. Wzbogacany wodą, ziarnem soi, pszenicą i solą morską, dodaje wyrazistego smaku Twoim daniom. Oferowany w przystępnej cenie, ten żywnościowy produkt warto mieć w swojej kuchni. #zakreconysloik

Sos sojowy shoyu łagodny BIO 250 ml - TERRASANA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
woda, ziarno SOI*, PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 264 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,2 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0,7 g
Białko - 8,8 g
Sól - 12,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8713576271621
Waga całkowita (kg)0.430000
ProducentTERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Adres producentaTerrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)120
Kraj pochodzenia składnikówJaponia

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: