Sos sojowy shoyu łagodny BIO 250 ml - TERRASANA
Sos sojowy shoyu łagodny BIO 250 ml - TERRASANA wytwarzany w Japonii to idealny dodatek kulinarny dla miłośników ekologicznej żywności. Produkowany przez renomowanego producenta TERRASANA, ten sos sojowy zawiera tylko naturalne składniki oraz posiada certyfikat bio. Wzbogacany wodą, ziarnem soi, pszenicą i solą morską, dodaje wyrazistego smaku Twoim daniom. Oferowany w przystępnej cenie, ten żywnościowy produkt warto mieć w swojej kuchni. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, ziarno SOI*, PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 264 kJ / 62 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,2 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0,7 g
Białko - 8,8 g
Sól - 12,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Dodatkowe informacje
| EAN | 8713576271621 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.430000 |
| Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
| Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | Japonia |