Sos sojowy tamari mocny bezglutenowy BIO 250 ml - TERRASANA
Sos sojowy tamari mocny bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250 ml - TERRASANA. Wyprodukowany w Japonii, ten żywnościowy produkt pasteryzowany jest idealny do dodania smaku do potraw. Certyfikowany składnik ekologiczny, bez glutenu i cukru. WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa i wegański. Przechowuj w chłodnym miejscu. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ziarno SOI*, woda, sól morska, alkohol shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 354 kJ / 83 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 6,5 g
w tym cukry - 0,5 g
Błonnik - 0,7 g
Białko - 14 g
Sól - 13,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8713576271249 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.430000 |
| Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
| Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | Japonia |