Tłuszcz kakaowy bezglutenowy keto BIO 200 g - COCOA

81,80 zł
W magazynie

Tłuszcz kakaowy bezglutenowyProdukty bezglutenowe keto BIO 200 g - COCOA. Wyjątkowy skład zawierający 100% tłuszczu kakaowego, pochodzącego z certyfikowanych ekologicznych składników. Wysoka wartość energetyczna to 3777 kJ / 899 kcal, przy niskiej cenie. Idealny do różnorodnych zastosowań kulinarnych. Wyprodukowany w Polsce przez renomowanego producenta COCOA. #zakreconysloik

Tłuszcz kakaowy bezglutenowy keto BIO 200 g - COCOA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
ekologiczny tłuszcz kakaowy.

OPIS
MASŁO kakaowe (theobroma cacao seed butter) znane również jako olej lub tłuszcz kakaowy to naturalny tłuszcz roślinny. masło kakaowe pozyskiwane jest z ziaren kakaowca. W składzie nie posiada węglowodanów – świetnie sprawdzi się w diecie ketogenicznej i w dietach low carb.
Temperatura topnienia MASŁA kakaowego jest niska - od 30 do 36°C (zbliżoną do temperatury ciała człowieka), w kosmetyce łatwo go rozprowadzić na skórze i szybko się wchłania. Nie zawiera żadnych dodatków, glutenu, laktozy oraz jest w 100 % vegan.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3777 kJ / 899 kcal
Tłuszcz: 99,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 64 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed nasłonecznieniem.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902565215293
Waga całkowita (kg)0.220000
ProducentCOCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Adres producentaSurovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)90
Kraj pochodzenia składników-
Rozszerzony opis

Tłuszcz kakaowy bezglutenowy keto BIO 200 g od COCOA to absolutnie niezbędny produkt dla miłośników zdrowej kuchni i osób dbających o swoją dietę. Ten wspaniały tłuszcz kakaowy jest nie tylko pyszny, ale również ekologiczny, co sprawia, że możesz cieszyć się jego smakiem i korzystać z niego w różnych przepisach bez wyrzutów sumienia.

Wartości odżywcze tego tłuszczu kakaowego są imponujące. W 100 g znajduje się aż 99,9 g tłuszczu, z czego 64 g to kwasy tłuszczowe nasycone. Bez wątpienia jest to składnik, który dostarczy Ci niezbędnej energii i skrzydeł do działania. Co więcej, tłuszcz kakaowy nie zawiera węglowodanów ani cukru, co czyni go idealnym wyborem dla osób stosujących dietę keto.

Certyfikat ekologiczny potwierdza, że składnik ten pochodzi z rolnictwa ekologicznego, a jego produkcja odbywa się z szacunkiem dla środowiska naturalnego. Dzięki temu masz pewność, że spożywasz wysokiej jakości składnik o naturalnym pochodzeniu.

Ponadto, nasz tłuszcz kakaowy jest bezglutenowy, więc osoby z nietolerancją glutenu mogą go jeść bez obaw o swoje zdrowie. To również produkt wegetariański i wegański, co oznacza, że bez wahania może być stosowany przez osoby preferujące roślinne źródła składników odżywczych.

Nie zapominaj, że tłuszcz kakaowy COCOA został wyprodukowany w Polsce przez firmę specjalizującą się w produkcji czekolady i bakalii. Jesteśmy dumni ze swojego produktu i gwarantujemy wysoką jakość i świeżość.

Wniosek? Nasz Tłuszcz kakaowy bezglutenowy keto BIO 200 g to wyjątkowy produkt, który doskonale wpisuje się w trendy zdrowego odżywiania. Bez obaw możesz go wykorzystywać w swojej kuchni, wzbogacając smak i wartość odżywczą swoich potraw. Ciesz się dobrym smakiem i korzystaj ze wszystkich korzyści, jakie oferuje ten ekologiczny tłuszcz kakaowy. Przeciwników bezglutenowego, keto i ekologicznego stylu życia już nie masz żadnych wymówek – nasze COCOA jest tutaj, aby ci pomóc!

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: