Ziarna bezglutenowe

Dlaczego warto spożywać ziarna bezglutenowe? Przyczyniają się do spadku wagi, mają działanie odkwaszające organizm i są źródłem wielu witamin. Mogą być elementem ekologicznej kuchni osób nietolerujących glutenu jak i dla tych, które z własnej woli chcą zmienić swoją codzienną dietę. Do bezglutenowych ziaren wykorzystywanych w popularnym kaszotto należy gryka czy ekologiczny owies, ale w kuchni może królować również soczewica, ciecierzyca lub kukurydza. Ziarna te można spożywać nie tylko w całości, ale również w formie przetworzonej, czyli pod postacią mąki.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 1 kg - BIO PLANET
    20,86 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 1 kg - THE PLANET
    22,43 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 400 g - BIO PLANET
    10,44 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 400 g - NATURAVENA
    11,71 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 5 kg - HORECA
    90,97 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 500 g - BIO PLANET
    11,82 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 500 g - THE PLANET
    12,71 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Granulat sojowy BIO 200 g - BIO PLANET
    11,03 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Granulat sojowy BIO 500 g - BIO PLANET
    25,03 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Groch zielony cały BIO 500 g - BIO PLANET
    8,81 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Groch zielony połówki BIO 500 g - BIO PLANET
    9,16 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Groch żółty BIO 1 kg - BIO PLANET
    16,00 zł
    |
na stronę