Ziarna bezglutenowe

Dlaczego warto spożywać ziarna bezglutenowe? Przyczyniają się do spadku wagi, mają działanie odkwaszające organizm i są źródłem wielu witamin. Mogą być elementem ekologicznej kuchni osób nietolerujących glutenu jak i dla tych, które z własnej woli chcą zmienić swoją codzienną dietę. Do bezglutenowych ziaren wykorzystywanych w popularnym kaszotto należy gryka czy ekologiczny owies, ale w kuchni może królować również soczewica, ciecierzyca lub kukurydza. Ziarna te można spożywać nie tylko w całości, ale również w formie przetworzonej, czyli pod postacią mąki.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca bezglutenowa BIO 2 kg - BIO PLANET
    42,88 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca bezglutenowa BIO 400 g - BIO PLANET
    10,26 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka adzuki BIO 1 kg - BIO PLANET
    23,14 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka adzuki BIO 500 g - BIO PLANET
    12,71 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka biała jaś BIO 400 g - NATURAVENA
    15,26 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 1 kg - BIO PLANET
    30,00 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 400 g - NATURAVENA
    14,35 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 5 kg - HORECA (BIO PLANET)
    126,95 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 500 g - BIO PLANET
    15,87 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 1 kg - THE PLANET
    21,47 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 5 kg - HORECA (BIO PLANET)
    93,61 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 500 g - BIO PLANET
    10,91 zł
    |
Strona
na stronę