Ziarna bezglutenowe

Dlaczego warto spożywać ziarna bezglutenowe? Przyczyniają się do spadku wagi, mają działanie odkwaszające organizm i są źródłem wielu witamin. Mogą być elementem ekologicznej kuchni osób nietolerujących glutenu jak i dla tych, które z własnej woli chcą zmienić swoją codzienną dietę. Do bezglutenowych ziaren wykorzystywanych w popularnym kaszotto należy gryka czy ekologiczny owies, ale w kuchni może królować również soczewica, ciecierzyca lub kukurydza. Ziarna te można spożywać nie tylko w całości, ale również w formie przetworzonej, czyli pod postacią mąki.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka biała jaś BIO 400 g - THE PLANET
    12,56 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka biała jaś BIO 5 kg - HORECA
    114,59 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czarna BIO 500 g - BIO PLANET
    10,66 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czarna BIO 500 g - THE PLANET
    11,46 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 400 g - BIO PLANET
    10,77 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 400 g - NATURAVENA
    11,71 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 5 kg - HORECA
    102,40 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney BIO 500 g - BIO PLANET
    12,76 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 1 kg - BIO PLANET
    20,41 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 1 kg - THE PLANET
    21,95 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 400 g - NATURAVENA
    11,46 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 5 kg - HORECA
    88,99 zł
    |
na stronę