Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruMieszanka studencka z żurawiną BIO 400 g - BIO PLANET36,98 zł|Producent: BIO PLANET - seria PRZEKĄSKI
- Bez glutenuBez cukruMigdały blanszowane BIO 1 kg - BIO PLANET83,85 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruMigdały blanszowane BIO 100 g - BIO PLANET11,46 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruMigdały blanszowane BIO 100 g - BIOGOL10,90 zł|Producent: BIOGOL (przekąski bez cukru, produkty śniadaniowe)
- Bez glutenuBez cukruMigdały blanszowane BIO 350 g - BIO PLANET33,40 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuMigdały w białej polewie kokosowej BIO 70 g - COCOA17,12 zł|Producent: COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
- Bez glutenuMigdały w białej polewie z solą BIO 70 g - COCOA17,12 zł|Producent: COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)