Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuImbir kandyzowany w czekoladzie gorzkiej bezglutenowy BIO 50 g - DOTI8,86 zł|Producent: DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)
- Bez glutenuMigdały w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI9,83 zł|Producent: DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)
- Bez glutenuMorwa biała w czekoladzie deserowej bezglutenowa BIO 50 g - DOTI8,86 zł|Producent: DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)
- Bez glutenuRodzynki w czekoladzie bezglutenowe BIO 50 g - DOTI8,86 zł|Producent: DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)