Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Maliny liofilizowane chrupiące  bezglutenowe BIO 55 g - BIOSSOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Maliny liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 55 g - BIOSSOM
    43,34 zł
    |
  2. Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 1 kg - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 1 kg - BIO PLANET
    50,09 zł
    |
na stronę