Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Śliwki kalifornijskie w czekoladzie ciemnej BIO 70 g - COCOA
    16,52 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Żurawina suszona niesłodzona BIO 50 g - BIO PLANET
    17,75 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 1 kg - BIO PLANET
    51,15 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 100 g - BIO PLANET
    7,41 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 100 g - NATURAVENA
    7,52 zł
    |
Strona
na stronę