Oliwy, oleje, octy bezglutenowe
Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.
- Bez glutenuBez cukruOlej z zarodków rzepaku o smaku masła tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA23,92 zł|Producent: OLANDIA (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej z zarodków rzepaku uniwersalny tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA23,92 zł|Producent: OLANDIA (oleje)
- Bez glutenuBez cukruPrzyprawa na bazie oliwy z oliwek o smaku chili BIO 250 ml - GABRO26,66 zł|Producent: GABRO (oliwy z oliwek)
- Bez glutenuBez cukruPrzyprawa na bazie oliwy z oliwek o smaku czosnku BIO 250 ml - GABRO26,66 zł|Producent: GABRO (oliwy z oliwek)
- Bez glutenuBez cukruPrzyprawa na bazie oliwy z oliwek o smaku trufli BIO 250 ml - GABRO26,66 zł|Producent: GABRO (oliwy z oliwek)